Премиерът Бойко Борисов отрече да има спор с президента Румен

...
Премиерът Бойко Борисов отрече да има спор с президента Румен
Коментари Харесай

Борисов: Всяко изказване на президента е в полза на опозицията

Премиерът Бойко Борисов отхвърли да има спор с президента Румен Радев, който по-рано съобщи, че не е редно с държавни пари да се води предизборна акция.

" Президентът Радев я прави всеки ден. Давам доклад за всяка моя активност, в случай че е срещу да се купят нови рейсове за децата или е срещу да се дадат пари за болничното заведение в Ямбол, да излезе и да каже. Ако е срещу, че сме дали пари за някого, да излезе и да каже. Самото му изявление отново взе страна, за какво би трябвало да му подсещам и къде върви на пленум ". Това разяснява министър-председателят пред български публицисти в Румъния, където взе участие в Неформалното съвещание на държавните и държавните ръководители на страните членки на Европейски Съюз.

" Всяко негово изявление е в интерес на опозицията ", акцентира Борисов.

На въпрос по какъв начин ще разяснява изявлението на Радев, че е равноотдалечен от всички партии, Борисов изясни: " Президентът отива на пленум на Българска социалистическа партия и след това споделя, че е еднообразно далечен и аз би трябвало да му разясня думите все едно съм безумен, че не е еднообразно далечен. Не е. Аз виждам, че не е еднаквоотдалечен. Колкото Плевнелиев беше еднообразно далечен от Българска социалистическа партия и ГЕРБ, толкоз е и Радев. Защо би трябвало да демонстрираме двуличие, от негова страна в действителност " съобщи министър председателят. /dariknews.bg

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР