Премиерът Бойко Борисов откри логистичен център за над 80 млн.

...
Премиерът Бойко Борисов откри логистичен център за над 80 млн.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: От Пазарджик до Ямбол автомагистрала "Тракия" е заприличала на Цариградско шосе

Премиерът Бойко Борисов откри логистичен център за над 80 млн. лева край с. Кабиле, община Тунджа, в региона на автомагистрала "Тракия ".

"От Пазарджик до Ямбол автомагистрала "Тракия " е замязяла на Цариградско шосе, от двете страни има фабрики, центрове, все едно караш в обитаемо място, а от Пловдив до Ямбол към този момент са построени 20 бензиностанции ", сподели при откриването министър председателят и съобщи, че редом с автомагистрала "Хемус " би трябвало да се възнамерява и разширението на "Тракия ".

Според него откриването на логистичния център потвърждава, че "асфалтът " се трансформира в работни места, по тази причина страната би трябвало да доизгради автомагистрала "Хемус ", пътя Ботевград - Мездра, тъй като това е гаранция за икономическия триумф на района.

Логистичният център край с. Кабиле обезпечава работа на 150 души със междинна заплата от 1500 лева Той е ситуиран на повърхност от 200 дка, 50 дка от които са складови пространства. Центърът е оборудван със слънчеви панели и LED осветяване, което обезпечава потреблението на 30 % по-малко сила. Инвеститорът е вложил и 1,5 млн. лева във значими за района планове - построил е 7 км газопровод в с. Кабиле, ще даде бетонни панели за пътища на общината, ще построи кръстовище пред логистичния център, както и осветяване на околните паркинги на автомагистрала "Тракия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР