Премиерът Бойко Борисов отговори на твърденията на БСП, че управляващите

...
Премиерът Бойко Борисов отговори на твърденията на БСП, че управляващите
Коментари Харесай

Борисов: Не делим финансирането на общините според кметовете

Премиерът Бойко Борисов отговори на изказванията на Българска социалистическа партия, че ръководещите са разпределили 111 милиона лв. най-вече за общини на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Той изясни, че държавното управление не разделя общините на правилото кой ги ръководи. Борисов разяснява, че кметът на Сопот, който е от Българска социалистическа партия, му е благодарил за отпуснатите средства и даде за образец и отделените пари за Троян и Гоце Делчев, където също има кметове от левицата.

Бойко Борисов - министър-председател: Толкова доста средства са дадени. Ами те имат и минимум кметове. Я сметнете, тъй като те били говорили, че били втора политическа мощ. Ама сметнете жителите на градовете, които се ръководят от ГЕРБ. Ами те са над 6 милиона и половина. Естествено е за там, където живеят най-вече хора, да се отделят най-вече средства. 15 милиона от това разпореждане са за метрото, последният лъч до " Овча купел ". 9 милиона са за Пловдив за следващата година за европейската столица на културата. Това са планове и те вървят и какво, като Движение за права и свободи - там в Родопите, в Делиормана не живеят ли хора? Всичките пари са за водоснабдяване, канализация, детски спортни площадки, обредни домове.  Премиерът Борисов участва на закриването на учението Премиерът Борисов участва на закриването на учението "Платинъм Лайън 2018 "
Премиерът Бойко Борисов участва на закриващата гала на военното обучение "Платинъм Лайън 2018 " в Ново село. Премиерът връчи документи на участв...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР