Премиерът Бойко Борисов обяви, че в страната ще бъдат построени

...
Премиерът Бойко Борисов обяви, че в страната ще бъдат построени
Коментари Харесай

Борисов обеща нови язовири и пак се самопохвали

Премиерът Бойко Борисов разгласи, че в страната ще бъдат издигнати нови 3 язовира. " И да се молим да вали, освен в София, валеше, валеше, а тука няма капка дъжд. Ние би трябвало да построим най-малко още три язовира, такава задача съм дал. Поне три ", сподели Борисов, който инспектира инфраструктурни планове в Бургаска област.
Трябва да наблегнем на нови язовири, с цел да може да се направи водната карта, разяснява Борисов във връзка на сушата в района.
" Много неща построихме в цяла България. С ченгеджийските си номера нашите съперници желаят да ни изложат, да ни запомнят хората с неприятно. Но ние толкоз сме създали, че можем всеки ден да демонстрираме нещо ново. А те могат всеки ден да демонстрират какво не са построили. Затова и преди да дойдем на власт Айтос нямаше пречиствателна станция и отпадните води се изливаха в морето ", написа Борисов във Фейсбук след визитата на пречиствателната станция.
 Румен Радев: Делириумът на министър-председателя буди паника Румен Радев: Делириумът на министър-председателя буди паника
„ Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма паника “. Това сподели президентът Румен Радев, представен от bTV, по пов...
Чисто новата станция обгръща целия град и е на стойност 19 млн. лева – обезпечени по Оперативна стратегия " Околна среда " (ОПОС). Съоръжението дава най-съвременната технология за изцяло филтриране на отпадните води и е от изключителна значимост за целия регион.

Министър-председателят разяснява и митингите с претенции за неговата оставка. " Правим и демонстрираме. Другите вършат събития, с цел да се покажат, да кажат нещо неприятно против тези, които работят ", разгласи Борисов.
" Тия, където в този момент доста подскачат, какъв брой са сполучливи, един ден щели да бъдат, а ГЕРБ е партия, която носи отговорност, и като обещае нещо, го извършва. Ние или управляваме и носим отговорност и демонстрираме всеки ден какво е направено, или да не им обръщаме внимание. Да сеят ненавист. Ние сеем работни места ", съобщи той.
 Редица язовири отиват на засушаване, Ревизоро дава обещание да не се повтори случая Нено Димов Редица язовири отиват на засушаване, Ревизоро дава обещание да не се повтори случая " Нено Димов "
Има ли заплаха от воден режим за доста хора поради пресъхване на язовири? Сигналите за такова нещо става все по-силни. Нова телевизия...
Оставяме на другите да приказват по обществените мрежи неприятни неща за нас. Ние строим и демонстрираме направеното. Това е нашият метод и по този начин ще ни запомнят, добави министър председателят.
Имаме си сътрудници, другите – само в съпротива
ГЕРБ си имат задоволително сътрудници, с които да работят, останалите можели да бъдат единствено съпротива. Като сътрудници на ГЕРБ в ръководството той изброи Съюз на демократичните сили, патриоти, земеделци. " Имаме си задоволително сътрудници ", уточни Борисов. Явно в отговор на, че биха преговаряли с ГЕРБ, само че единствено в случай че Борисов се отдръпна изцяло, министър председателят съобщи: " Те да си вършат сметката. Тези, които си вършат тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ единствено в съпротива. "
Борисов напомни декларираното от ГЕРБ да не вършат коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР