Премиерът Бойко Борисов обяви, че през годините е направил повече

...
Премиерът Бойко Борисов обяви, че през годините е направил повече
Коментари Харесай

Борисов: Помагах повече на Манолова, отколкото на Фандъкова

Премиерът Бойко Борисов разгласи, че през годините е направил повече за кандидатиралата се за кмет на София Мая Манолова в сравнение с за сегашния кмет на столицата и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

Изказването му по неин адрес стана на конференция след диалози сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, на която се разбра, че партията на Борисов ще поддържа претендента на Съюз на демократичните сили за кмет на Монтана Златко Живков. Този път на събитието имаше публицисти.

" Надали някой да е помагал на Мая Манолова повече от мен.През целия ѝ мандат на омбудсман, макар съпротивата в ГЕРБ и Народното събрание, Манолова изиска стотици милиони за хората с увреждания, които ѝ бяха дадени. Тя идваше постоянно и доста пъти при мен и министри”, изясни Борисов.

Той изясни, че Фандъкова му се сърди, тъй като направил повече за Манолова, в сравнение с за нея.

" И двете са умни, виновни. Няма неприятно да има такава борба за София. Хубаво е и Българска социалистическа партия да взе участие в тази борба, тъй като другояче не е почтено - да се скриеш зад Мая, която са изгонили “, сподели още Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР