Премиерът Бойко Борисов няма никакви адекватни политики, които да представи

...
Премиерът Бойко Борисов няма никакви адекватни политики, които да представи
Коментари Харесай

Цветанов: Трябваше да има локдаун, Борисов няма адекватни политики

Премиерът Бойко Борисов няма никакви съответни политики, които да показа в тази обстановка. Това съобщи пред БНР водачът на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, ръководител на Евро-атлантическия център и някогашен заместник-председател на ГЕРБ.

Според него Борисов "иска да държи политическата конспирация надалеч от хората и сервира сериала от джипа ":

"Тревожно, че министър председателят не направи нужната организация и да се позове на специалистите, тъй като това, което трябваше да се направи за тези 7 месеца, в този момент може би щяхме да имаме проект за деяние и обществото да има доверие в страната ", посочи Цветанов.

По думите му здравните специалисти са били изтласкани на назад във времето от ръководещите.

"За политическите решения, които се вземат, някой би трябвало да понесе и отговорност ", безапелационен беше Цветанов.

"Увеличаването на легловата база не дава решения. Трябваше да има затваряне - даже да издържиш стопански и да съхраниш бизнеса, по-добре е здравната система да бъде съхранена, а да не изпада в безпорядък и по този начин да се усилват жертвите на ковид ", разяснява още той.

Бившият втори в ГЕРБ акцентира, че липсва и обединен протокол за лекуване и всичко е оставено безредно - всеки да се избавя поединично.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР