Премиерът Бойко Борисов не се сдържа и похвали екипа, разкрил

...
Премиерът Бойко Борисов не се сдържа и похвали екипа, разкрил
Коментари Харесай

Борисов хвали пред ЕК криминалистите, разкрили двойното убийство край Негован

Премиерът Бойко Борисов не се сдържа и похвали екипа, разкрил жестокото двойно ликвидиране край Негован. Направи го в наличието на новоизбрания ръководител на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен. да поздравя сътрудниците от полицията, криминалистите, извънредно добре работят, търпеливо. За първи път имаме случай да не знаем кои са жертвите, а да стигнем до убийците ", възкликна Борисов.

Той предизвести медиите, че въпроси към шефката на Европейска комисия във връзка ресора на нашия еврокомисар няма да има, с цел да не я слагаме в неуместната обстановка " да изяснява за нещо, което още не е контрактувано ". " Сега ще продължим да бъдем общителни към нея, до момента в който още си подреди екипа ", вметна Борисов.

" В Европа важи правилото, до момента в който всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано ", заключи министър председателят. " Не бива да се спекулира с ресори, с какво сме се договорили и какво желаеме - това са 27 страни ", сподели Борисов.

И добави, че още не се знае Англия дали ще има собствен еврокомисар. По мотив политическата обстановка на Острова, Борисов направи сравнението: " Ако в България затворят Народното събрание, представяте ли си какво ще пишете вие? За каква тирания! То ще бъде знамение ", възкликна Борисов. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР