Премиерът Бойко Борисов не е присъствал на срещата в президенството,

...
Премиерът Бойко Борисов не е присъствал на срещата в президенството,
Коментари Харесай

Борисов не е получавал покана за срещата при Радев

Премиерът Бойко Борисов не е участвал на срещата в президенството, защото не е получил покана. Това заяви Българска национална телевизия, базирайки се на пресцентъра на партията.

Оттам осведомят, че Борисов постоянно е показал готовността си за присъединяване в разговор по всички публични тематики, както във вътрешен, по този начин и в интернационален проект.

Той обаче не е получавал покана от президента Румен Радев за присъединяване в днешната среща за разискване на настоящи въпроси в изборния развой.

Такава покана не е изпращана до него нито в Министерския съвет, нито в Централата на ГЕРБ.

Бойко Борисов неведнъж е заявявал, че взаимната работа сред институциите е основна за стабилността и развиването на страната ни. Винаги, когато е имало оферти за разговор и срещи, министър председателят се е отзовавал, както като партиен водач, по този начин и като министър-председател, допълват още от пресцентъра на ГЕРБ.

Припомняме, през вчерашния ден ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова разгласи, че е реализирано единодушие за основаване на работна група за правене на промени в Изборния кодекс. Тя ще бъде формирана от представители на всички политически сили. Целта на групата е да сътвори законопроект за промени в Изборния кодекс. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР