Премиерът Бойко Борисов навършва 60 години днес. Традиционно лидерът на

...
Премиерът Бойко Борисов навършва 60 години днес. Традиционно лидерът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов на 60: Рожденият ден е личен празник, но аз личен живот отдавна нямам!


Премиерът Бойко Борисов навършва 60 години през днешния ден. Традиционно водачът на ГЕРБ не чества рождения си ден, а го прекарва в работен режим.

„ Това е персонален празник, само че аз персонален живот от дълго време нямам ", разяснява пред публицисти на 13 юни 2013 година Борисов.

Въпреки това всяка година околните и съпартийците му го поздравяват, като му подаряват старинни оръжия, картини, пури от най-скъпата кубинска марка Cohiba, часовници и даже стихотворения. За 54-ия си рожден ден министър председателят получи и торта под формата на автомагистрала със захарен екскаватор. Вчера пък министър председателят получи първия си подарък за днешния рожден ден - плакет от военните в Ново село, където стана очевидец на част от тактическите образования на военнослужещите от състава на многонационален батальон в границите на националното обучение с интернационално присъединяване „ Ответен удар – 2019 година

Днес от сутринта валят честитки към Борисов, като по традиция го поздравяват и международните водачи.

На 31 януари 2016 година дъщерята на Бойко Борисов го подари с първия му внук, който носи неговото име. Две години по-късно министър председателят се снабди и с втори, който бе кръстен Иван.

Бойко Борисов се ражда на 13 юни 1959 година в фамилията на Методи и Венета Борисови от Банкя. Основател и водач на партия ГЕРБ от 2006 година Той е министър-председател в 3 държавни управления – от 2009 до 2013 година, от 2014 до 2017 година и актуалното от 2017 година Преди това Борисов е основен секретар на Министерство на вътрешните работи (2001 – 2005) и кмет на Столичната община (2005 – 2009). Като основен секретар на Министерство на вътрешните работи е почетен със званието генерал-лейтенант.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР