Премиерът Бойко Борисов нареди да се отстранят директорите на болници

...
Премиерът Бойко Борисов нареди да се отстранят директорите на болници
Коментари Харесай

Борисов нереди : Директорите на трите болници, гледали детето как умира, да се отстранят незабавно

Премиерът Бойко Борисов подреди да се отстранят шефовете на лечебни заведения и всички, които са забърканите в тази ситуация с умрялото тригодишно дете в София, до момента в който приключи инспекцията на прокуратурата, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ананиев, видяхме се в този момент с родителите на умрялото дете. Докато траят инспекциите на прокуратурата и съдебно-медицинските експертизи, желая да отстраниш всички шефове на лечебни заведения и всички, които са забъркани в процеса ", сподели министър-председателят пред публицисти при започване на днешното държавно съвещание.

Днес би трябвало да завършат инспекциите в трите лечебни заведения, имащи отношение към случая с умрялото дете. Лечебните заведения, в които е подредена инспекцията, са " Проф. Иван Митев ", " Лозенец " и " Пирогов ".

Борисов сподели, че би трябвало да се приказва с прокуратурата, с цел да се употребява Военномедицинската академия за експертизите, тъй като там са едни от най-хубавите лекари.

" Трябва да има отмъщение. От наша страна това, което би трябвало да се направи, би трябвало да бъде направено през днешния ден ", посочи Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР