Премиерът Бойко Борисов, който е на форума в Давос, коментира,

...
Премиерът Бойко Борисов, който е на форума в Давос, коментира,
Коментари Харесай

Борисов: Ще приемем конвенцията с резерви, така че всички да са спокойни

Премиерът Бойко Борисов, който е на форума в Давос, разяснява, че Истанбулската спогодба ще бъде призната с запаси, тъй че " всички да са спокойни ". Той упрекна Българска социалистическа партия в лицемерие - че в Европа приказват едно, а в България гласоподават друго.

Бойко Борисов, министър-председател: Ако има референдум, той би трябвало да бъде ясно написан " за " или " срещу " е да пребиваме дамите и децата в България. Защото всички останали текстове, за които приказват - трети пол, гей бракове и всичко останало, въобще не попада в тази спогодба. Не инцидентно и през днешния ден Армения - след Сърбия и Албания, Турция, всички са я приели. Дет се вика и арменският поп я е приел.
Аз постоянно съм работил в разговор с обществото, с църквата с мюфтиите и по тази причина помолих сътрудниците да не бързат с приемането и вкарването и в зала. Да създадем още един път разискване. Да забележим тези псевдоносители на морал, които толкоз нелепости изприказваха последните дни. Едва ли не, че ГЕРБ сме някакви, които желаеме да въведем нов пол или някакви нови връзки. Надали има по-религиозен човек в ръководството на страната от мен... Убеден съм, че ние като една страна с морал, с човечност не може да не защитим дамите и децата. Да, несъмнено има Конституция, има запаси или метод, по който изрично да се каже и да се успокоят хората, че такова нещо няма. Те са двулични от Българска социалистическа партия. В Европа приказват едно, България гласоподават друго. Нека да забележим страните, които са я приели в този тип, а ние ще я приемем с запаси, тъй че всички да са сигурни и спокойни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР