Премиерът Бойко Борисов коментира слухът, които накара ромите от Сливен,

...
Премиерът Бойко Борисов коментира слухът, които накара ромите от Сливен,
Коментари Харесай

Борисов заподозря партийни пастори зад паниката в ромските училища

Премиерът Бойко Борисов разяснява слухът, които накара ромите от Сливен, Ямбол и Карнобат да приберат децата си от учебно заведение поради боязън да не им бъдат отнети.

Когато дойдат избори, има цели щабове, които мислят каква нечистотия да създадат. Понякога им се получава. Така беше Костинброд, по този начин беше и с Истанбулската спогодба, козичките и афиканската чума, сподели Борисов по бТВ.

„ Искам да се обърна към хората в Сливен и Ямбол, че това е една костинбродска спекулация. Какво страната ще ги прави тези деца? Да се замислят! Единственото, което и в този момент го има в закона, е родител, който изнасили, пребива го като куче, когато едно стои без грижа в калта, без медицински услуги. Как ще влезеш и ще вземеш на родителя детето? Няма такава тактика “, безапелационен бе той.

„ Сезирахме прокуратурата, през вчерашния ден се разпоредих и на ДАНС и Министерство на вътрешните работи. Това са т.н партийни пастори “, добави министър председателят.

„ Понеже идват избори, това е задачата да се завърти слухът. Не помните ли, че тогава се говореше в смесените региони, че в случай че пристигна Бойко Борисов ще им смени имената, ще им бутни джамиите . Има служби ще проверяват. Това е безумно да се случва. Вкарахме 50 хил деца в учебно заведение предходната година. Нашата тактика е да ги научим да работят “, съобщи Бойко Борисов.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР