Премиерът Бойко Борисов коментира казуса за провежданите проверки по заведения

...
Премиерът Бойко Борисов коментира казуса за провежданите проверки по заведения
Коментари Харесай

Борисов подкрепи акцията на Валери Симеонов

Премиерът Бойко Борисов разяснява проблема за провежданите инспекции по заведения в черноморските курорти. Законът е за това - да се извършва, сподели Борисов за инспекциите.

Вицепремиерът Валери Симеонов е уведомил Борисов за десетки постъпили тъжби против несъразмерния звук.

 Симеонов дисциплинирал, не търсел адреналин
Симеонов дисциплинирал, не търсел адреналин

Концесионери и наематели клатили страната през туризма

В персоналния си Facebook профил министър-председателят разяснява, че " Журналистите ме попитаха за проблема Слънчев бряг. Обясних им, че през днешния ден разговарях с Валери Симеонов - законът е подобен, че не разрешава след 23 часа да има звук, има десетки тъжби против заведенията. Вицепремиерът работи в границите на закона. Ако има спор, той би трябвало да влезе в Народното събрание и да се реши дали да се промени законът или не. Но при всеки случай - би трябвало всички да съблюдаваме разпоредбите. "



Днес Борисов организира ревизия, дружно с министъра на районното развиване и благоустройство Николай Нанков, на ремонта на по този начин известния " път на гибелта " Пловдив - Асеновград.

На инспекцията министър-председателят прикани за спор за промени в Закона за публичните поръчки, които да доведат до прекъсване на безкрайните обжалвания. Борисов изясни, че строителството на правата било спряно точно поради обжалвания.

" Аз не съм удовлетворен от това, че две години гинаха хора тук, поради тези безумни обжалвания на публични поръчки ", разяснява министър председателят. Той изясни, че поради обжалвания не са стартирани обходите на Поморие и Ахелой, ТОЛ системите.

Той се тормози, че поради обжалвания ще се бави пазаруването на нови влакове и мотриси. Според компанията реализатор разширението на пътя ще е готово през септември 2018 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР