Премиерът Бойко Борисов коментира, че периодът явно не е подбран

...
Премиерът Бойко Борисов коментира, че периодът явно не е подбран
Коментари Харесай

Борисов обвини БСП, ДПС и Воля в национална безотговорност заради вота на недоверие

Премиерът Бойко Борисов разяснява, че " интервалът очевидно не е селекциониран инцидентно " по отношение на започващите през идната седмица съвещания сред Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Воля " за първия избор на съмнение против държавното управление му.

 Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и
Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Воля " беседват за избор на съмнение

15 милиарда лева потъват в корупция годишно съгласно сигнал до Нинова

" Вотът на съмнение е право на всяка една съпротива, само че за какво избират подобен миг ? Ако сме национално виновни, би трябвало да не го вършат в този момент . Вот на съмнение се прави, с цел да мине, а не да правиш единствено фукане, че правиш избор на съмнение. Ако допуснем, че задачата им е да мине, това значи да се озовем без парламент по време на председателството на Европейски Съюз ", уточни министър председателят, представен от Нова телевизия.

" В България имаме 2 хубави поговорки: " Крадецът споделя " Дръжте крадеца " и " В пъкъла на българския котел не е нужно да се поставят пазачи ". Ние можем умерено да се дърпаме сами надолу и 6 месеца, до момента в който сме във фокуса на Европа, да се изговорят всички нелепости, които на някого му дойдат на акъла ", разяснява още Борисов.

 Цветанов чака доста лъжи около вота на съмнение
Цветанов чака доста лъжи около вота на съмнение

Вотът на съмнение е загуба на време

" Ние мислим да предложим да отпадне отминалостта за приватизация и да се върнем в целия престъпен преход на приватизация ", сподели още той.

" Може би отминалостта за приватизация би трябвало да върви дружно с този избор на съмнение, тъй като над 30 милиарда са открадни по време на приватизацията в България и няма осъдени ", разяснява министър председателят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР