Премиерът Бойко Борисов категорично отрече, че е говорил с най-добрия

...
Премиерът Бойко Борисов категорично отрече, че е говорил с най-добрия
Коментари Харесай

Борисов отрича, че говорил с Григор Димитров да му дава имот за строеж в Борисовата градина

Премиерът Бойко Борисов изрично отхвърли, че е приказвал с най-хубавия ни тенисист Григор Димитров за отдаване на вкусен парцел в София за градеж на висока постройка, съобщи Дарик радио.
" Григор Димитров мина да го видя, тъй като имах и аз такава травма в рамото. Изключително тежка травма. Някъде писаха, че съм му заречен да строи някаква висока постройка в комплекса на Малееви. Господ ми е очевидец, момчето сподели, че някъде отвън София ще желае да си направи спортна академия, която да си развива. Обещах му, когато си изследва нещата, да пристигна и да приказваме. Коментирам тази среща единствено поради тази нелепост, че ще строи висока постройка на кортовете на сестри Малееви ", сподели министър председателят Борисов.
Лидерът на ГЕРБ сподели и, че дал другарски съвет на Григор да се върне на " София Оупън ". Димитров завоюва купата през 2017 година и от този момент не е играл в надпреварата, а последните две години в кариерата му са трагични, като го изхвърлиха устойчиво отвън най-хубавите в света.
" Най-приятелски му споделих му само да идва на шампионатите и да играе за България, тъй като това е една инвестиция в обичта на народа. А хората го обичат. За половин час мина да ме види и показа по какъв начин се трансформира България. Сподели по какъв начин се трансформира България и си върви до Хасково и се връща без напрежение ", съобщи Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР