Премиерът Бойко Борисов извика министъра на вътрешните работи Валентин Радев,

...
Премиерът Бойко Борисов извика министъра на вътрешните работи Валентин Радев,
Коментари Харесай

Борисов иска максимално тежки наказания заради случая на летище София

Премиерът Бойко Борисов извика министъра на вътрешните работи Валентин Радев, основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов и шефа на Главна дирекция „ Гранична полиция “ гл. комисар Светлан Кичиков, с цел да му рапортуват за случая от 20 март т. година на Граничен контролно-пропусквателен пункт Аерогара София. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.
Припомняме, че на 20 март чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Аерогара София " закъснели за инспекцията на пасажери, идващи с полет от Франция. В резултат на нарушаванията част от документите на пасажерите не са били обработени.
Установено е, че по информацията от бордовия лист измежду тези пасажери няма оповестени за търсене и с наложени ограничавания .
Премиерът Борисов разпореди на всички чиновници, направили дисциплинарни нарушавания, да бъдат наложени оптимално тежки санкции .
Той изиска също по този начин в къси периоди да бъде осъществен разбор на работа на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Аерогара София " и да бъдат подхванати съответни ограничения за реорганизацията ѝ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР