Премиерът Бойко Борисов изрази във Фейсбук скръбта си от загубата

...
Премиерът Бойко Борисов изрази във Фейсбук скръбта си от загубата
Коментари Харесай

Политиците за Данаилов: Сбогом, загубихме голям българин

Премиерът Бойко Борисов изрази във Facebook скръбта си от загубата на огромния актьор Стефан Данаилов. Той написа сбитото: " Сбогом! Беше Голям мъж ". Борисов разгласява и линк към песента, изпълнявана от Стефан Данаилов " Без сълзи ", която е по стихове на Любомир Левчев.

Депутатите уважиха с едноминутно безмълвие паметта на артиста Стефан Данаилов. Легендата на българското кино и спектакъл умря тази нощ след дълготрайно боледуване във ВМА.

" Напусна ни нашият безценен другар и сътрудник огромният артист и човек Стефан Данаилов. Ще го запомним с неговото омагьосване, гений и артистичност. Той построи завладяващи облици, както на сцената, по този начин и в знакови за филмовата ни история екранни творби, за които получи топлото самопризнание и любов на целия народ ", съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

" Стефан Данаилов влагаше сила и отдаденост в активността си като депутат в шест Народното събрание и министър на културата в мандата на 40-то Народно събрание ", сподели Караянчева.

Загубата на Стефан Данаилов за цяла България е голяма, сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Евгени Будинов пред публицисти в Народното събрание по отношение на кончината на Стефан Данаилов.

" Когато ме одобри в НАТФИЗ видях, че това е един от най-хубавите хора. Той помагаше доста на студентите си и на всички хора към себе си. Да не приказваме, че това е може би най-хубавият артист и най-хубавият български киноактьор сигурно, министър на културата, необикновен политик. Загубата съгласно мен за цяла България е голяма ", разяснява Будинов.

Будинов изрази съболезнования към околните на Данаилов и неговите студенти.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР