Премиерът Бойко Борисов изрази твърдото си убеждение, че извършителят ще

...
Премиерът Бойко Борисов изрази твърдото си убеждение, че извършителят ще
Коментари Харесай

От Последните Минути: Топ Журналисти С Взривяващи Нови Разкрития За Убиеца На Виктория!

Премиерът Бойко Борисов изрази твърдото си разбиране, че причинителят ще бъде оголен. И увери, че на място работят най-хубавите криминалисти. Тази вечер ще се организира бдение в памет на убитата Виктория Маринова. То ще се състои от 18:30 на площад " Света Неделя " в София. Журналистката Богдана Лазарова е безапелационна - каквото и да е убийството, то би трябвало да се разкрие доста бързо, тъй като както властта, по този начин и обществото имат нужда от това. " Журналистката е водила магазинно предаване преди. Сегашното предаване " Детектор " поема неотдавна и има единствено един епизод. В този първи епизод на предаването не се приказва за злоупотреби и сходни, а има единствено изявленията на задържаните от " Биволъ " публицисти ", изясни Лазарова в " България заран ". По думите ѝ има оставено доста ДНК, което приказва, че закононарушението не е било осъществено от умел палач.

" Опасно е да си жител у нас. Опасно е и да си публицист. В журналистическата колегия има много огромна автоцензура. Тази експанзия и това, което следим, са породени от чувството за безотговорност. Затворите са цялостни, само че с роми и джебчии ", посочи журналистката.

Според журналиста Стефан Ташев не би трябвало да се издават присъди авансово и обществото да се настройва против избрани хора. " И аз не съм склонен с Фейсбук, че тази покруса е реалност поради следствията на убитата. Не би трябвало партиите да яхват сходни митинги.

Убийството е осъществено с доста гняв. Съответно е имало някакво персонално отношение. Не би трябвало да се манипулира публичното мнение, както стана с " Господари на ефира ", твърди Ташев пред Bulgaria ON AIR. Той добави още, че счита и се надява, че в околните дни Министерство на вътрешните работи ще си свърши работата и убийството ще се разкрие.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР