Премиерът Бойко Борисов иска да даде всекиму и това го

...
Премиерът Бойко Борисов иска да даде всекиму и това го
Коментари Харесай

От избора на изтребител зависи колко ще управлява правителството, смята Елена Поптодорова:

Премиерът Бойко Борисов желае да даде всекиму и това го прави релативно добре във вътрешни условия. Но той си показва, че като даде на Кремъл енергийните планове и ремонтите на Су и на МиГ, ще може да даде на Щатите договорката за изтребителите. А това не е по този начин - последното нещо, което Кремъл би желал да види, е американски самолети у нас. 
 Банев желал леговище в Русия, приказвал от килията по телефон, прикрит в кутия от сок
Това съобщи Елена Поптодорова, някогашен дипломат на страната ни в Съединени американски щати и вицепрезидент на Асоциацията на Атлантическия контракт на НАТО (АТА) по бТВ. Според нея изборът на самолета ще е залог за това какъв брой дълго ще ръководи държавното управление. 

Поптодорова разяснява и има ли " евразийски скрит план " против България и каква е ролята на подсъдимия Николай Банев в този развой, както разгласи зам.-главният прокурор Иван Гешев  преди дни. 

Гешев уточни, че тези диалози са водени не с публични съветски лица, а с лобисти. Аз не мога да си показва, че се потегля към основаването на такава партия, която явно ще цели да отклонява България от нейните съществени политически фамилии, и това да стане без публична интервенция. За мен това е малко като затворнически скеч, съобщи Поптодорова. 

Тя прикани зам.главния прокурор Иван Гешев да разяснява информацията, че употребявайки българската територия, съветски военни сътрудници са доставили информационни системи в Черна гора, по отношение на несполучливия прелом против президента там. „ Това е доказана информация, а има едно дискретно безмълвие. За мен това е по-важно, в сравнение с телефонът на Николай Банев в плодовия сок ”, добави Поптодорова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР