Премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на пътя Ботевград-Мездра. Това става

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на пътя Ботевград-Мездра. Това става
Коментари Харесай

Нашето работно място е по строежите, по реакторите

Премиерът Бойко Борисов инспектира градежа на пътя Ботевград-Мездра. Това излиза наяве от видео, оповестено в профила му във Facebook. Борисов изрази вяра придвижването да бъде пуснато до 15 ноември.

Премиерът бе съпроводен от районния министър Петя Аврамова и министъра на финансите Кирил Ананиев.

"Ако е било елементарно, Петя, щяха другите да са го създали. Затова нашето работно място е по градежите, по реакторите. И да хвърлят храната по улиците, вместо да отидат да кажат ето това пале яйца е за Бойко и Петя, другото пале с яйца е за старешки дом, детска градина. Хвърлят храна, по какъв начин се създава едно яйце, по какъв начин се гледат кокошки и по какъв начин се смъква планината ", възмути се Борисов, визирайки дейностите на участниците в антиправителствените митинги у нас.

Министър-председателят посети и Ботевград. Там той беше посрещнат от кмета на града Иван Гавалюгов, който му даде информация за инфраструктурните планове на територията на общината.

По-рано Борисов, министри и синдикати разговаряха за нарастването на заплатите и пенсиите в поле край Козлодуй. Борисов разгласи, че на мястото ще бъде построен стане 7-и блок на АЕЦ "Козлодуй ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР