Премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на автомагистрала Струма, като този

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на автомагистрала Струма, като този
Коментари Харесай

Борисов показа строежа на „Струма“ на Мутафчийски и го призова: Ваксинирайте здраво


Премиерът Бойко Борисов инспектира градежа на автомагистрала " Струма ", като този път дружно с него беше ръководителят на Националния действен щаб за битка с ковид ген. Венцислав Мутафчийски.

По-рано министър-председателят, дружно с ген. Мутафчийски и здравния министър Костадин Ангелов, ревизира на място в петричкото село Самуилово организацията и мобилните екипи за имунизиране против COVID-19.

 Борисов: Не би трябвало да има разлика сред огромни и дребни обитаеми места за имунизацията Виж още

По думите на Борисов по тулените на " Струма " остават още 50-60 метра да се създадат и през март ще са в употреба. Той посочи, че и двата тунела се работят по едно и също време.

" Мостът ще е подготвен от едната страна. Идеята е стане ли готово в едната посока, да се облекчи доста трафикът ", добави министър председателят.

И се обърна към Мутафчийски: " Да видиш " Струма " каква беше, гледай в този момент всичко към този момент е вътре във водата - на 40-50 м са пилоните. Огромно оборудване, огромна хубост. Тук са 100 м денивелация. Затова ваксинирайте крепко. Ваксинирайте, лекувайте, да ги върнем по-бързо хората към естествения живот. Ние не си спряхме строителството, като в доста други страни ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР