Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонта на Южната дъга в София.

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонта на Южната дъга в София.
Коментари Харесай

Борисов инспектира ремонта на Южната дъга в София: Задръстванията са в миналото

Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонта на Южната дъга в София. Заедно с него бе и зам.-регионалният министър Николай Нанков. „ Направихме нов, прекрасен град. Стотици вложители идват в региона. Лентите в южната дъга ще бъдат 10. Десетилетия наред тук имаше тапи. Сега тук има прелестни кръгови, тапите са в миналото”, съобщи министър председателят и уточни, че с помощта на подобренията са се нараснали и плановете в строителството.

Премиерът посети и сподели построените над пътя пасарелки, посредством които хората да могат да минават.

" Виждате какъв брой комплицирана структура, само че мисля, че от тук се вижда и прелестно мащабът на строителството и грижата за хората. Само да дам образец - сега, в който започнахме да строим дъгата, виждате какъв брой нови комплекси, не една, не две - над двеста къщи виждате към този момент са направени тук, където бяха ниви. Виждате крановете - продължава да се строи ", уточни Бойко Борисов.

Още малко остава да се довърши Околовръстното на София и минаваме от другата страна от бул " Цар Борис III " до автомагистрала " Люлин ", посочи министър председателят.

Министър-председателят благодари за бързината и качеството, с които строителите работят.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР