Премиерът Бойко Борисов има само един ход, за да се

...
Премиерът Бойко Борисов има само един ход, за да се
Коментари Харесай

Октай: Борисов да прати маскираните при Пеевски и Доган

Премиерът Бойко Борисов има единствено един ход, с цел да се избави. Случващото се сега го води към пропастта. Той може да резервира позициите си в политиката единствено, в случай че неотложно арестува Делян Пеeвски и Ахмед Доган. Това сподели пред Фрог нюз някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи Осман Октай.

Съветвам Борисов да не праща маскирани на селските кметове, а да ги прати при Пеевски и Доган. Нека службите му да проверяват нещата свързани с „ Булгартабак “, ТЕЦ-Варна, студения запас т. н. Само по този начин той ще получи помилван. Аз знам, че няма да посмее в никакъв случай да стори това. Но, в случай че желае да потвърди, че е независим състезател, е неотложно да направи този ход.

Миналата година споделих, че Борисов ще бъде погубен от своите основатели, в случай че не ги изпревари. Скоро отново споделих, че в случай че неотложно не отиде на избори 2 в 1 да се избави и да си обезпечи тил във идващия парламент, той ще заплати доста висока цена на локалните избори.

Когато гръмна абсурдът с жилищата на Цветан Цветанов и другите хора от властта, пред вашата медия споделих, че всички са се оплели като вътрешности - политици, прокурори, съдии, предприемачи, поради което няма да има обективно следствие. Това е огромният проблем, който стои пред Бойко Борисов. Вчера нараниха Валери Симеонов, като го пуснаха по „ пързалката за следствие “.

Някой несъмнено се пробва да го предизвика, като го бута да приказва колкото се може повече. Симеонов сподели нещо основно като съдружен сътрудник. А то е, че Бойко Борисов удря най-близкото си обграждане, само че не удря хората на Движение за права и свободи и Пеевски във властта. В това е разковничето, с цел да се разплете тази цялата обстановка. Не инцидентно най-тихи в този скандал са хората от Движение за права и свободи. Голяма част от министрите, които засяга Симеонов, са на Движение за права и свободи. Не е загадка, че Пеевски кадрува във властта посредством Владислав Горанов. Спомняте си онази фотография с двамата, седнали на по торта и кафе.

Не инцидентно, каквито и кавги да има около хора като икономическия министър, около Николина Ангелкова, Владислав Горанов и т. н., нищо не се случва. Според мен Симеонов засяга тъкмо тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР