Премиерът Бойко Борисов игра мач за ветераните на Витоша (Бистрица)

...
Премиерът Бойко Борисов игра мач за ветераните на Витоша (Бистрица)
Коментари Харесай

Бойко Борисов изведе "бистришките тигри" до финал в първенството за ветерани

Премиерът Бойко Борисов игра мач за ветераните на " Витоша " (Бистрица) и оказа помощ на тима да се класира за финала на държавното състезание. " Бистришките тигри " победиха " Лудогорец " с 2:1, а централният нападател означи едно попадение.

Докато пред Министерски съвет имаше митинг на представители на " Демократична България ", който се засече с протест в поддръжка на АЕЦ " Белене ", проведен от АБВ, Борисов показва умения на футболния терен в Бистрица.

Премиерът откри резултата в интерес на " Витоша ", а по-късно удари и греда. Бившият халф на ЦСКА Светослав Петров удвои задатъка на отбора от Бистрица. Крайният резултат беше завършен от Димитър Мутафов, който се разписа от директен свободен удар.

На вратата на " Лудогорец " беше изпълнителният шеф на седемкратния първенец на България Ангел Петричев. В състава на разградчани личаха имената на Радослав Здравков, Петър Пенчев, Христо Господинов и Валентин Станчев.

 Бойко Борисов изведе
© LAP.bg

За " Витоша " с изключение на Борисов и Петров играха някогашните национали Георги Пеев и Гошо Гинчев, както и Чавдар Атанасов и Николай Божков.

" Стана прекрасен мач. Голът ми беше хубав, само че и гредата беше красива ", сподели Борисов след успеха, която прати тимът му на край. В борбата за трофея " Витоша " ще срещне ветераните на " Нефтохимик ". Мачът ще се играе на 28 май в Стара Загора.

Борисов съобщи, че не е сигурен дали ще играе във финала, тъй като изпитва болки в коляното. Той добави, че не желае да разяснява събитията в Първа професионална лига, тъй като " в случай че и футболистите стартират да разясняват политиците, ще стане цирк ".

 Бойко Борисов изведе
© LAP.bg
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР