Премиерът Бойко Борисов и , но в него имаше интересен

...
Премиерът Бойко Борисов и , но в него имаше интересен
Коментари Харесай

Коя е дамата в джипа на Борисов - бивш общински съветник на НДСВ и координатор на партията на Слави

Премиерът Бойко Борисов и, само че в него имаше забавен посетител - видинчанката Росица Кирова.
Тя е някогашен общински консултант от Национална движение „Симеон Втори" във Видин, след това на ГЕРБ, по-късно кандидат-кмет против ГЕРБ (стигна балотаж), понастоящем координатор на партията на Слави Трифонов за района. В компанията на зам.министър Николай Нанков те ревизираха по какъв начин върви градежът на пътя Видин - възел " Макреш ".
Кирова има и своя политическа групировка. Казва се " Единни за смяна ", посредством нея се бори за инфраструктурно развиване на Северозапада.
 Борисов инспектира новата права до Монтана и се самопохвали с автомагистралите (ВИДЕО) Борисов инспектира новата права до Монтана и се самопохвали с автомагистралите (ВИДЕО)
Премиерът Бойко Борисов още веднъж се качи на джипа, този път да инспектира нов път сред Видин и Монтана, стана ясно от видео в персоналния му...
В разговорите по време пътуването Борисов наричаше дамата другарски " Роси ". Тя пък очевидно кокетничеше. Борисов й заръча да оказва помощ посредством надзор. Тя отвърна, че ще оказва помощ, тъй като с контрола хората оказват помощ и на себе си. Няколко пъти му благодари за свършеното за района.
Любопитно е, че Кирова взе участие в митингите против Борисов. Публикувала е свои фотоси от жълтите павета по време на демонстрациите, припомня вестник Сега.

Освен всичко Кирова е и бизнесдама. Тя е един от притежателите и изпълнителен шеф на " Дунавски драгажен флот Видин " АД.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР