Премиерът Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ поздрави своята партия

...
Премиерът Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ поздрави своята партия
Коментари Харесай

Борисов: Честит рожден ден, ГЕРБ! За 13 г. получаваме доверието на гражданите 13 пъти

Премиерът Бойко Борисов и водач на ГЕРБ поздрави своята партия по случай 13-ия й рожден ден.

В формалния си профил във Facebook той написа:

" Честит рожден ден, ГЕРБ! Благодаря на всеки един от вас за напъните и отдадеността. За 13 години получаваме доверието на българските жители 13 пъти. Това доверие не ни главозамайва, а ни стимулира да сме още по-близо до хората и проблемите им. Затова хората ни имат вяра. С годините обаче порастват и критериите им към нас. Това изисква да сме по-добри с всеки минал ден. В партията постоянно е имало и ще има място за почтени и работливи хора.

През годините доказахме, че сме си научили уроците. Всеки, който минава моралните стандарти в партията, понася своите последици , без значение на каква позиция се намира. Като демократична партия ние напълно се доверяваме на гласа на хората. Те ясно демонстрираха на локалните избори къде се ръководи безпринципно. Затова където трябваше направихме промени, реформирахме цели структури. Вярваме, че измененията са за положително и новите лица в партията ще я отворят още повече към жителите. Затова Политическа Партия ГЕРБ я има - да сме покрай хората, да вземаме драговолно проблемите им и да ги решаваме.

13 години ГЕРБ е опция на рухналата банкова система, спрените европейски пари и унищожената стопанска система. За разлика от тези преди нас ние харчим единствено толкоз, колкото изкарваме. За поредна година подвигаме с 10% приходите. Ударното модернизиране на инфраструктурата в цялата страна и положителните условия за бизнес привиличат вложителите, строят се фабрики и в тях се дават европейски заплати. На пенсионерите за осма поредна година даваме коледни и великденски надбавки. Също по този начин усилваме и месечните им хонорари.

Благодаря още един път на хората за вярата в нас и за простените неточности . Най-добрият метод да им се отплатим е с работа, работа, работа. "

Партията на Бойко Борисов беше учредена на 3 декември 2006 година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР