Премиерът Бойко Борисов и кметът на Стара Загора Живко Тодоров

...
Премиерът Бойко Борисов и кметът на Стара Загора Живко Тодоров
Коментари Харесай

Надлезът в Стара Загора е отворен за движение

Премиерът Бойко Борисов и кметът на Стара Загора Живко Тодоров откриха изцяло реконструирания надлез, който свързва центъра на града с индустриалната зона и е най-удобният достъп до автомагистрала „ Тракия ”.

Съоръжението към този момент е четирилентово и ще облекчи автомобилния трафик. Изградени са и две кръгови уреди по бул. „ Славянски ”. Осигурен е безвреден и комфортен достъп и за пешеходците и велоалея. Проектът се финансира по Оперативна стратегия „ Региони в напредък ”. Той завърши един месец преди крайния период.

Премиерът Бойко Борисов даде висока оценка и на актуализирания с европейски средства парк „ Митрополит Методий Кусев ”. „ Посетих Аязмото и се беседват с доста хора. Нямаше нито един, който да каже, че не е прелестно изработен плана. Новият парк „ Артилерийски ” също се доизгражда. Дадохме средства на Общината, с цел да стане той още по-прекрасен. В града има близо 80 санирани блока, ремонтират се учебни заведения.

Това, което сме поели като ангажимент да изградим, сме го изпълнили в цялостния размер. На другите оставам да подлагат на критика, тъй като няма какво да покажат, че са създали ” – съобщи министър председателят Бойко Борисов.

Пред публицисти той прикани всички политици да си мерят думите. Ако не се спре тази борба, ще пречи на всеки един, който победи на изборите. Аз няма да се вкарам в тази тематика, съобщи министър председателят Бойко. Той добави, че хората чакам всеки ден изискванията да се усъвършенстват и оставя на другите да се заяждат и да вадят компромати.

„ Всички избори сме ги провеждали в такава обстановка. Плащат на 50 души, които да излизат и да викат. Нека да покажат те какво са създали през годините ” – сподели още министър-председателят.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР