Премиерът Бойко Борисов е в личната си година на общуване,

...
Премиерът Бойко Борисов е в личната си година на общуване,
Коментари Харесай

Алена: Симеонов, Каракачанов и Сидеров да не се държат като момчета

Премиерът Бойко Борисов е в персоналната си година на другарство, срещи, познанства, позволяваща сполучливо осъществяване на междудържавни диалози. Така Светлана Тилкова – Алена, разяснява срещата сред министър- ръководителя Бойко Борисов и премиера на Русия Дмитрий Медведев в София в предаването „ Важното, казано на глас “ по bTV радио.

Your browser does not support the audio element.

По думите й мигът в който министър председателят Медведев стъпва на българска земя, композиран по отношение на неговата персонална година, е притежател на кармична отплата, материални желания, освен персонални, само че и за Русия. „ Предупреждавам да си имаме едно мислено! Постигането им ще минава през спадове и възходи, макар подписването на договорености сред двете страни, тъй като компликациите ще пораждат ненадейно “, сподели тя.

Снимка: Ладислав Цветков

Алена разяснява и персоналните хороскопи на двамата министър председатели по този начин: „ Гордостта, притежавана и от Борисов, и Медведев, възвеличаването на егото им, умеенето да приказват, тъй като и двамата са подвластни на своя шеф Меркурий, само че без прочувствени прояви, даже и доброжелателни, може да докара до опълчване сред двете страни, до момента в който се стигне до златната среда на верните решения. Ако това се случи в границите на 2019 година, България може да извлече изгода за своята стопанска система. Важно условие е нашето държавно управление да държи на настояванията си, в интерес на страната ни и да не отстъпва нито една крачка обратно, единствено с цел да имаме топли връзки, тъй като тази визия за " нормалност " в връзките е лъжлива. Да сме българофили е печеливша позиция. “

Снимка: btvnovinite.bg

Попитана по какъв начин ще разяснява персоналните хороскопи на тримата водачи в „ Обединени патриоти “ и напрежението сред тях в последните месеци, Алена изясни, че композитната им карма изисква да се смирят, да не си мерят мускулите като подрастващи момчета, да се подчинят на Съдбата си, която им е разрешила да са на заеманите от тях лидерски позиции. „ Да не основават излишно напрежение не в България, а сред своите гласоподаватели, с цел да не бъдат изоставени от хората, на които разчитат. Силата им е в обединяването “, добави тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР