Премиерът Бойко Борисов е на поредна обиколка из страната. Този

...
Премиерът Бойко Борисов е на поредна обиколка из страната. Този
Коментари Харесай

Борисов обяви кого ще предложи за премиер ВИДЕО

Премиерът Бойко Борисов е на поредна обиколка из страната. Този път се спря във Велико Търново дружно с министрите на финансите и опазването на здравето - Кирил Ананиев и Костадин Ангелов. Те бяха посрещнати от кмета на града Даниел Панов.

Той посети храм и напомни, че държавното управление в сряда е отпуснало в допълнение 4 млн. лева за църкви. Борисов сподели, че може да демонстрират единствено какво вършат.



Той напомни какво е направено от властта по време на мандата на ГЕРБ: " Влязохме в Банковия съюз, Строи се Хемус, Струма, Европа ".

На въпрос дали той ще бъде кандидатурата на ГЕРБ за премиерския пост, отговори:

" Много хора държат аз да съм претендента за министър председател, обединяването прави силата. Не е редно и аз като Радев да деля нацията. Ще предложа различен министър председател, натовски надъхан ". Борисов не даде конкретика кои министри ще предложат в кабинета.

Той още веднъж разяснява и служебното държавно управление и въпроса " боязън ли ги е ГЕРБ от него? ": " Народът се произнеса и за чекмеджета, чанти. Страх ме е единствено от Господ ". По думите му, в случай че се стигне до длъжностен кабинет би означавало, че партиите не са показали мъдрост. И отново се върна на резултатите от изборите като сподели, че излизането на Слави Трифонов на политическата сцена не е инцидентно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР