Премиерът Бойко Борисов е на инспекция във Враца, където проверява

...
Премиерът Бойко Борисов е на инспекция във Враца, където проверява
Коментари Харесай

Борисов на инспекция във Враца: Тук се произвежда електрониката за всички немски автомобили

Премиерът Бойко Борисов е на ревизия във Враца, където ревизира с кмета Калин Каменов по какъв начин се строят локални инфраструктурни планове.
В джипа с Борисов е и районният министър Петя Аврамова, която също е от Враца. Тя регистрира милиони вложения , а министър председателят сподели, че най-важно да се работи стремително по правата за скоростен път Ботевград-Мездра. Аврамова заяви, че отчуждаванията завършват и до две седмици започват работите и по Лот-1, като в този момент интензивно се работи по Лот-2.
Борисов подсети, че не инцидентно е договорил средства за Северозапада от Европейски Съюз, тъй като с цел да дойдат вложители и да има работа, трябват пътища, по които да се стига до там. " Ние към този момент влагаме, с цел да не чакаме до момента в който дойдат тези пари. Ние работим в този момент ", регистрира министър председателят. " Имаше тресавище, а в този момент стотици работни места . Това остава за хората ", уточни той.
" Сега като тръгнат и новите фабрики, хората незабавно ще усетят. Ще станат по-късно тези вложители и спонсори, ще ви подкрепят и спорта ", добави Борисов. и уточни, че е обезпечил и градски превоз до тях.
На посещаване в един от заводите, Борисов регистрира, че, където към този момент работят 1500 души.
Той регистрира, че там се създава електрониката за всички немски коли, без значение дали са на електрически или да гориво , което подсигурява, че постоянно ще имат работа.
" и България вървеше единствено нагоре преди пандемията. Затова в този момент имаме благоприятни условия да оказваме помощ на хората ", сподели Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР