Премиерът Бойко Борисов е на инспекция в Кюстендил. Заедно с

...
Премиерът Бойко Борисов е на инспекция в Кюстендил. Заедно с
Коментари Харесай

Защо Борисов не се обади на Путин? Ще се обадя, ако одобрят Спутник V в ЕС |

Премиерът Бойко Борисов е на ревизия в Кюстендил. Заедно с него са здравният министър Константин Ангелов, зам.-министър Николай Нанков, Ричард Алибегов, ръководител на Българската асоциацията на заведенията, и кметът Петър Паунов. 

В заведение в града Алибегов съобщи, че значимото за бизнеса е " да отворим и да работим по този начин, че да не се стига до наново и трето
затваряне ". Той изиска от Борисов да се форсира изплащането на парите по ограниченията за ресторантьорите и получи увещание, че това ще стане до седмица. Премиерът акцентира, че десетки милиони " отиват, с цел да могат хората да работят ". 

На територията на Европейски Съюз могат да се слагат единствено утвърдени от Европейската организация по медикаментите ваксини. Ако в този момент одобрят съветската, ще вземем и от нея. Китайската не е подала документи. Тези апели  " Защо Борисов не се обади на Путин, Си Дзипин - мога незабавно да се
обадя. Но дано да одобрят имунизациите, съобщи Борисов. Първи бяха тестванията на АстраЗенека, незабавно поръчахме 4 млн. Да припомня на тези, които приказват политически - разликата е в цените. Като в заведенията - в случай че едното работи на 4 лева, а другото на 12 лева, къде ще си изпиеш кафето, изясни Борисов.

Той посети и храмове в Кюстендилско, както и стадион в града. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР