Премиерът Бойко Борисов е на инспекция в град Лъки. Заедно

...
Премиерът Бойко Борисов е на инспекция в град Лъки. Заедно
Коментари Харесай

Борисов скастри Радев за едни големи пари ВИДЕО

Премиерът Бойко Борисов е на ревизия в град Лъки. Заедно с него е зам. районният министър Николай Нанков.

„ 470 000 лева са дадени за двете свлачища в региона. Следобед ще бъде свикана комисията, с цел да може всички рискови места - Петърч, Костинброд, Брезница и софийските сектори да се стартира работа ", уточни той.

„ Следобед министър Христо Терзийски събира Щаба за бедствия и повреди, тъй като има проблеми на доста места - Петърч, Костинброд, Гоце Делчев, деретата по Брезница, Дъбница и на други места, с цел да може да се вземе решение през днешния ден и да се провиснал средства за възобновяване на секторите. Трябва да се потърсят експерти. По пътя за Рилския Манастир има 80-90% е наклонът и могат да работят единствено алпинисти.

Днес се надявам да се провиснал пари и да се стартира да се разчиства. Надявам се до края на деня да се получат средствата. Правим учебни заведения и блокове, даваме милиони за пътища. Пътят за Кръстова вода е на изчерпване. За Родопите се влагат доста пари и мисля, че хората го виждат. Обходите на Пловдив и Асеновград също се вършат “, уточни министър председателят.

„ Много бих желал, когато идващия път президентът се изрича, да каже които пари да спрем. Той споделя, че се харчат доста пари. Да каже: Борисов стой 15% нарастването на служителите на реда, нарастването на учителите, стой парите за кметовете. Да каже които пари да спрем - за хората на първа линия, за ограниченията 60/40, 80/20? Да спрем Автомагистрала „ Хемус “, тъй като не е значимо за Варна и Търново, да спрем Монтана - Враца - Видин, да спрем Автомагистрала "Европа "? Да каже: "Спрете неотложно Автомагистрала "Струма ".

Харчели се пари... Изброих несъмнено 5 милиарда лева Пандемия е. Виждате в другите страни в какви тежки условия са. В България с майсторско ръководство сега сме добре и бизнесът работи “, добави Борисов.

Така хвърля едни приказки. Нека да каже кое съсловие сме облагодетелствали ", прикани той.

„ 15 години бях най-стиснатият в страната, само че това даде резултат и в този момент харчим повече по време на пандемията ", призна министър председателят.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР