Премиерът Бойко Борисов е изпратил на президента на Сърбия Александър

...
Премиерът Бойко Борисов е изпратил на президента на Сърбия Александър
Коментари Харесай

Борисов и Вучич увековечени на фона на Балкански поток

Премиерът Бойко Борисов е изпратил на президента на Сърбия Александър Вучич картина, на която двамата са увековечени по време на ревизия на разширението на " Балкански поток ".

Информацията бе доказана от пресслужбата на държавното управление, като от там прецизират, че картината е подарена по протоколен път и не разполагат със фотоси. От службата прецизират, че са направени поредност от картини по самодейност на консорциума " Аркад " - реализатор на линейната част на плана за от българо-турската граница до българо-сръбската граница. Картините са предопределени за галерия, замислена в Националиня исторически музай, проведена от " Аркад " и " Булгартрансгаз ". Изложбата е планувано да покаже археологически артефакти, открити по трасето на " Балкански поток ".

Една от картините, на която са и министър председателят Борисов, му е предадена, той обаче е решил тя да бъде изпратена на президента на Сърбия Александър Вучич като спомен от визитата му в България през юни предходната година. Тогава беше изработен оглед на строителството на " Балкански поток ".

В рамките на вчерашната среща в Министерския съвет министър-председателят Борисов изпрати картината на президента Вучич посредством министъра на външните работи на Сърбия Никола Селакович и брачната половинка на сръбския президент - Тамара Вучич, която е специфичен консултант в кабинета на министъра на външните работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР