Премиерът Бойко Борисов е готов по всяко време да си

...
Премиерът Бойко Борисов е готов по всяко време да си
Коментари Харесай

Борисов обмисля вариант да се оттегли от властта


Премиерът Бойко Борисов е подготвен когато и да е да си тръгне и поради него по никакъв метод не желае да има напрежение. Аз не съм Радев да се веселя, когато хората се бият по улиците и когато затварят кръстовища , съобщи министър-председателят по време на Националната пресконферения на ГЕРБ.

Той ще предложи на съдружните си сътрудници дали да си тръгне и да остане единствено в партията, като остане самото държавно управление. " Много диалози с Каракачанов и Симеонов. Надявам се да намерим разновидности. Ясен ли съм или не съм. Никога не съм ви подвел и за това ГЕРБ постоянно печели изборите ", даде да се разбере министър-председателят.

На места имало дерибей, ние ще продължим да старадаме и да ни се приписват грехове. Поел съм ангажимент, другояче още през днешния ден щях да кажа датата, на която да си подам оставката, безапелационен бе министър председателят.

Борисов не желае по никакъв метод страната да бъде разединена и да е разединител. Ние имаме съдружно съглашение и с него би трябвало да изкараме мандата, даде да се разбере Борисов. Аз съм уверен, че откакто толкоз доста контрабандисти и олигарси им нарушихме комфорта и милиардите с фъстъците, агнешките главички и пилешките бутчета, посочи Бойко Борисов.

Той увери, че ГЕРБ с Движение за права и свободи в никакъв случай няма да направи коалиция. Борисов не знае дали Христо Иванов осъзнава, че връща на власт тъкмо тези хора против, които се бори. Борисов обича хората, обича да са добре.

Тези, които ми вършат профил, знаят, че съм добър човек. Аз съм най-проверяваният човек в държвата , безапелационен бе той. Борисов усеща напрежение в обществото не поради доста свършената работа, а поради желаното възприятие за правдивост.
 Много сме, мощни сме, безапелационни са ГЕРБ
Много сме, мощни сме, безапелационни са ГЕРБ

Не би трябвало да разрешаваме страната да върви обратно

Най-лесно е да ни нападат, че ние имаме отношение по избора на основен прокурор. Единственото, което не направихме е, че не издигнахме претендент от ГЕРБ за основен прокурор , регистрира Борисов.

" Не моя автограф стои под указа на президента Радев, а неговият автограф ", даде да се разбере министър председателят. Ние не имаме вяра на Радев, само че какъв ни е казусът със служебното правителтво - никакъв, единствено че без Народно заседание не може да се афишира изключително състояние, не могат да се одобряват закони, няма да има държавен бюджет за 2021 година , не могат да бъдат изменени данъчните закони и други.

" Кои ни упрекват? ", запита Борисов и помоли хората да не вършат провокациите, тъй като не било хубаво. Избрахме София Тех Парк, тъй като единствено за 10 години какво се направи - от едни казарми, в този момент Бош, представители на Световната банка. Какво могат да ни покажат нашите съперници , запита Борисов.

Морето ни е най-чисто, да изреждам автомагистралите, в този момент ги блокират, само че преди нас ги нямаше и нямаше какво да блокират. Сега могат да отидат да си играят с метрото и единствено след няколко дни ще пуснем още няколко спирки. Да имат какво да блокират, да имат какво да стопират, другояче няма, означи министър председателят.

Когато била финансовата рецесия ГЕРБ съумели освен да запазят страната, само че в последните три години да вдигнат Брутният вътрешен продукт с милиарди на година. Ние се справихме най-добре и с пандемията с ковид и най-бързо и тъкмо пуснахме хората, с цел да защитим здравето, да проработи стопанската система, похвали се Борисов. За това и толкоз доста се заложило върху възнагражденията за хората на първа линия.

Много ви апелирам - не отговаряйте на провокациите. Те това целят - да се сбиете и да кажат след това: " ето това са ГЕРБ ", помоли Борисов сподвижниците си.

Демократичните хора не вървят да плашат бебета и деца. Първо направиха това пред къщата на Фандъкова, а по-късно пристигнаха и пред моята. Нека да им забележим акъла на демократите - черни бесилки.

По време на изказването на Борисов полицията изкара двама провокатори.

Продължаваме, обмисляме, ние сме за единството за нацията. Предстоят толкоз тежки месеци, предизвести Борисов и бе изпратен с бурни възгласи: " Бойко, Бойко, Бойко! "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР