Премиерът Бойко Борисов декларира, че е оздравял и пак подкара

...
Премиерът Бойко Борисов декларира, че е оздравял и пак подкара
Коментари Харесай

Борисов качи лекари в джипката, за да чуят как му бучи маркировката

Премиерът Бойко Борисов заявява, че е излекуван и отново подкара джипката си, само че с необикновени посетители на задните седалки – двама професори по медицина в лицето на здравния министър Костадин Ангелов и шефа на Пирогов Асен Балтов. Разговорът надмина най-абсурдните мостри на Борисовото творчество по пътищата на републиката. Известните лекари се опитваха да приказват за медицина, до момента в който Борисов ги прекъсваше непрекъснато и им говореше за мантинели, бучащи маркировки, " багери, накацали като птички " и асфалт, асфалт, асфалт...

Монологът на премиера в възхвала на строителния служащ принуди двамата лекари да се хвалят на какви строителни обекти са работил като млади. Така се разбра, че Балтов е работил в тухларна, а Ангелов е помагал на дядо си, който бил зидар.

" Благодарение на лекарите я построихме тая автомагистрала ", стартира Борисов, когато джипката се качи на новата права на автомагистрала " Европа ". " Успяхте по този начин да работите в пандемията, че нищо да не стопира. Всичко да се случва ", сподели министър председателят на лекарите.

Асен Балтов опита да се включи в тематиката от лекарска позиция: " Аз постоянно съм казвал, че сътрудниците не би трябвало да се опасяват, когато са изкарали заболяваното... " Но той не съумя да довърши поради откровената възхита на премиера при типа на пожълтялото есенно поле, разсечено от новата му автомагистрала.

" Гледай, каква хубост, Балтов, Погледни, брат. Погледни, бе. Красота, бе. Красота ", разтопи се Борисов. Той въпреки всичко се сети, че лекарят нещо му говореше за пандемията и болните лекари, та добави: " Точно по този начин. Затова сме фронт. Лекарите лекуват, оздравяват и връщаме (хората) в производството. Всеки здрав би трябвало да работи, с цел да не стопират процесите ", заключи Борисов, имитирайки най-хубавите мостри на ранния социалистически натурализъм.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР