Премиерът Бойко Борисов даде изявление в Брюксел, където е на

...
Премиерът Бойко Борисов даде изявление в Брюксел, където е на
Коментари Харесай

Борисов: Очаквам оставки и от другите, а не да ни гледат сеира


Премиерът Бойко Борисов даде изказване в Брюксел, където е на изключително съвещание на Съвета на Европа за Брекзит. Министър-председателят разгласи, че нито една от двете страни не желае Брекзит или корав Брекзит. Както и по предходните пъти споделих, има доста въпросителни, в случай че се извърши това, което госпожа Тереза Мей в своето писмо е написала до Доналд Туск и той е изпратил на нас, тя желае 30 юни. Това значи, че Англия би трябвало да организира избори и след 26 май те ще са евродепутати. Има ли правни благоприятни условия и какво би станало, в случай че тези британски жители бъдат определени в Европарламента на евроизборите. Има ли мощ, която да им каже на тези евродепутати: Напуснете. Аз съм "за " да се удължи срокът, това ще дискутираме. След като не сме подготвени за Брекзит и ние, и британците, дано да се даде дълъг период. В петък ще настане потрес и смут, в случай че срокът не се удължи. Британците желаят всякога удължение на периода и отговорни ще сме ние, тъй като, който не го удължи, ще поеме цялата виновност, уточни министър председателят. Нощта е пред нас и още веднъж ще приказваме отново същото, съобщи министър председателят.

Очаквам и от другите оставки, тъй като те ни гледат сеира, а ние човек след човек и то знакови фигури подават оставки...и след това излизат и споделят с цялата си безочливост, че това не било нищо. Ами подайте и вие оставки, и по-късно ще приказваме, прикани той представителите от останалите политически сили.

Интересувах се за гумата, тъй като какво ли щеше да се случи, в случай че...много са ни положителни водачите, това ни е избавило. Затова и през днешния ден възстановихме на Министерски съвет военно-въздушното учебно заведение в Долна Митрополия, в действителност имаме неповторими водачи, уточни Борисов на въпрос от публицистите кой му се е обадил в последния миг.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР