Премиерът Бойко Борисов даде днес първото си интервю, откакто встъпи

...
Премиерът Бойко Борисов даде днес първото си интервю, откакто встъпи
Коментари Харесай

Шест пъти на път сме слизали от колите и сме прехвърляли багажа, и още цитати от Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов даде през днешния ден първото си изявление, откогато встъпи в служба за трети мандат на 4 май. " Език мой, зложелател мой ", сподели той пред Нова телевизия във връзка продължителното си медийно безмълвие. " Дневник " подбра някои ярки изречения от изявлението, в което бяха наранени доста външно- и вътрешно политически, както и персонални тематики.

" Да ти е комфортно леглото, да ти е комфортен столът и като си легнеш, да ти е чиста съвестта " - за уюта в дома си в Банкя, съпоставен с разкоша на резиденцията на турския президент Реджеп Ердоган.

" Какво би трябвало повече да създадем за Лозан Панов? Пак го вози държавна кола на съда. И да назначим човек да завива болтовете, с цел да считаме че има правосъдна промяна " - във връзка случая с колата на Националната работа за защита, обслужваща ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов. Върховният арбитър се отхвърли от автомобила на НСО откакто случаят с развитите болтове беше избран като техническа нередовност, а прокуратурата, която " редактира " експертна оценка на компанията-производител, отхвърли да проверява случая.

" И аз се усещам заплашен, само че по този начин е - като искаш да си в гората да ловуваш мечки " - още веднъж за случая с колата на Панов. В отговор на уточняващ въпрос дали се усеща заплашен физически, министър председателят отговори: " Това са нелепости. Шофьорите да кажат в какво положение са джантите. Поне шест пъти на път сме слизали от колите и сме прехвърляли багажа. Техника! Да не се вкарваме в такива неща, доста е жълто ".

" Едноредова, двуредова – щом е ограда, тя се преодолява " - във връзка разногласията дали има нарушавания при строителството на оградата по границата.

" Администрацията усеща, че или ще свърши работата, или ще си върви " - за почналата акция за понижаване на административната тежест за жителите.

" Говорим си на Тайпи и Бойко от времето, когато бяхме кметове " - за връзките си с турския президент Реджеп Ердоган.

" Ние сме в отлични връзки с тях още като кмет издавах позволение, имахме покана с Томислав Дончев да отидем. Мен ме нямаше, не знам дали Дончев е ходил. Това е признато в света, на Балканите по-трудно влиза " - за отношението му към гей парада.

" Набесне ли се, сине " - по този начин майката на дребния Бойко реагирала, когато се прибирал след игра на футбол в махалата. Коментарът е във връзка контузията в събота.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР