Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов заминава на официално посещение в Кралство Саудитска Арабия

Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила отпътува през днешния ден, 28 ноември, на публично посещаване в Кралство Саудитска Арабия. Посещение на толкоз високо ниво се реализира за първи път в историята на двустранните връзки сред България и Кралство Саудитска Арабия.

Целта на визитата е усилването на икономическото и комерсиалното съдействие сред двете страни. Ще бъдат разисквани въпроси в основни сфери като сигурност, енергетика, търговия, превоз, туризъм. В Рияд българският министър-председател ще беседва с Пазителя на двете Светини Негово Кралско Величество Салман бин Абдулазиз ал-Сауд. По-късно Бойко Борисов ще се срещне и с министъра на външните работи на Кралство Саудитска Арабия Адел ал-Джубейр и с министъра на енергетиката, промишлеността и минералните запаси Халид ал-Фалих.

Почетен посетител по време на визитата в Кралството ще бъде Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар... към профила. В формалната делегация, съпътстваща министър-председателя Бойко Борисов, са вицепремиерите Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила и Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила, министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов Румен Порожанов е министър на земеделието, храните и горите. Роден е на... към профила, министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила и министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР