Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов за наводненията: Пазете хората, щетите ще ги покрием

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г инспектира язовир "Студена ". Това излиза наяве от видео във Facebook профила на заместник-министъра на районното развиване Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 година Той е.

Заедно с премиера е заместник-министърът, кметът на Трън Цветислава Цветкова, кметът на Перник Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в и представители на регионалната администрация. По време на инспекцията заместник-министър Николай Нанков сподели, че язовирът се изпуска следено от през вчерашния ден.

Пазете единствено хората, вредите ще ги покрием, съобщи Борисов. Министър-председателят разяснява обстановката в Пернишко, подбудена от изобилните превалявания.

Премиерът означи, че има Фонд за бедствия и повреди. Борисов уточни, че няма жертви и че материалниге вреди ще бъдат покрити.

Министър-председателят сподели, че преваляванията са добре и за посевите. Борисов сподели да се приканват хората да карат деликатно. "След този дъжд - да не заледи. Призовете хората да карат деликатно. Докато дойдат да опесъчат, защото нямаме камион на всеки метър, да не се направи пакост. Призовавайте постепенно, деликатно ", съобщи министър председателят.

Той разяснява и противоепидемичните ограничения. Министър-председателят регистрира, че те са най-меките в Европа и че страната ни се оправя с пандемията по най-балансирания метод.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР