Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов поздрави новия премиер на Черна гора

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изпрати приветствен адрес до Здравко Кривокапич във връзка избирането му за министър-председател на Черна гора и одобряването на състава на новото държавно управление от Народното събрание на страната, оповестиха от държавната пресслужба.

Премиерът Борисов отбелязва другарските връзки сред България и Черна гора и показва своята увереност, че те ще продължат да се развиват в посока активизиране и задълбочаване на двустранното съдействие в сферите от съвместен интерес.

Черна гора реализира забележим прогрес по пътя на интеграцията си в Европейски Съюз и бих желал да Ви уверя, че Република България, като откровен другар на Вашата страна, ще продължи да оказва помощ и споделя своя опит за сполучливо довеждане докрай на договарянията във допустимо най-кратките периоди, отбелязва още министър председателят Борисов в приветствения адрес и пожелава на министър-председателя на Черна гора здраво здраве, сили и триумфи във високоотговорната му активност.

Поздравявам Zdravko Krivokapić за избирането му за министър-председател на Черна гора и за одобряването на състава на...
Posted by on
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР