Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Да се спре изпълнението на заповедта за забрана на всякакви дейности в района на Балчик, Каварна и Шабла

Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила разпореди на министъра на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила да спре осъществяването на заповедта, с която се не разрешават всевъзможни действия в териториите в региона на Балчик, Каварна и Шабла, попадащи в „ Натура 2000 “, оповестиха от държавната пресслужба.

Министър-председателят разпореди на министър Димов и екипа му на следващия ден да проведат среща с кметовете на трите общини и с представители на инициативните комитети, с цел да бъде разисквана обстановката, зародила след решението на Съда на Европейския съюз, и дружно с тях да бъде търсено най-правилното решение за всички страни и за страната след породената голяма вреда от предходни ръководства.

Решението на премиера е взето след подробен разбор на протичащото се в региона на Добруджа и невъзможността на хората да одобряват обстановката, чието настоящо развиване е резултат от недалновидни и неправилни управнически решения, взети от държавното управление на Тройната коалиция и министър Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския... към профила.

Борисов разпореди на министър Димов да реализира контакт с комисаря по околна среда, морско дело и риболовство Кармену Вела и дружно с неправителствените организации, които са в основата на правенето на описите с териториите по „ Натура 2000 “, да бъде поканен да посети региона и на място да се запознае с другите гледни точки.

На идващото съвещание на Европейския съвет министър-председателят ще сложи въпроса пред ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила и ще беседва с него за стотиците милиони, които България ще би трябвало да заплати като санкция вследствие на осъждането.

Премиерът приканва всички да се върнат още веднъж към публично разискване на казуса, да се прегледа работата по случая през годините, с цел да се минимизират вредите, които би трябвало да заплати българския поданик.

Припомняме, че през 2006 година държавното управление на премиера Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия,... към профила разпореди определянето на зоните по "Натура 2000 " на екоорганизации, а не на научни институти, както е направено в останалите страни от Европейски Съюз. През 2008 година са заведени две каузи против България. Сигналът е за 600 плана - измежду тях има къщи за посетители, ниви, ветрогенератори и други. През 2014 година България е наказана от Европейска комисия. Последният спусък на тази бомба със закъснител е от март месец 2017 година, когато служебното държавно управление поема ангажимент да издаде тази заповед до 31 март, само че не го прави.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР