Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик съжали Горанов за компрометиращите СМС-и на Божков

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и кметът на Пазарджик Тодор Попов ревизираха значимите инфраструктурни планове в града. По време на инспекцията на пътната права Пазарджик - Пловдив Борисов и Попов направиха коментар пред публицисти.

"Какви неща чух за Горанов. Чете ли? ", попита Борисов кметът на Пазарджик.

"Четох, не можах да го позная. С него (Горанов) прекалиха - то не бяха СМС-и, то не бяха... Факт е, че Горанов е министър с цели. Никога не ми е отказал нищо. Всички сме "къпани с хладка вода ". Владислав Горанов се оправя извънредно сполучливо ", съобщи кметът на Пазарджик.

Припомняме, че обвиненият предприемач Васил Божов направи опит да дестабилизира страната като разгласява "компрометиращи " СМС-и сякаш с финансовия министър. Горанов отговори на нападките и съобщи, че няма терзания.

Скандалният Божков с нов опит да дестабилизира страната

От януари т.г. обвиненият Васил Божков се укрива в Дубай. Срещу него са повдигнати 11 обвинявания за управление на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това Божков е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР