Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов инспектира Хемус: Като мине коронавирусът, ще ходим във Варна на почивка

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и зам. министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 година Той е инспектираха Автомагистрала "Хемус ".

За 2 месеца, откогато са почнали строителните действия, е реализиран голям прогрес. Браво на момчетата, съобщи министър председателят.

Той обърна внимание, че са екипирани с маски и ръкавици.

Всеки от тези служащи ще може да каже "аз съм правил "Хемус ". Като мине коронавирусът, ще вървим във Варна на отмора. Сега е равнища, само че след година и половина, като тръгнат за морето, ще не помнят какво е било, сподели министър председателят. Борисов разясни, че не взимаме дълг за строителните действия, а използваме това, което има в хазната.

"Хемус " е нещо грандиозно, тази година ще се строи целият път Ловеч-Плевен. Преведени са 17 млн. за правата Буховци-Белокопитово, съобщи Нанков. Хората са обезщетени по отношение на отчуждаванията, сподели още Нанков.

Виждате за какъв брой малко време какъв прогрес има, разплатили сме се на всички компании, дали сме заплати на служащите, на Разпети петък никой няма да работи, а от понеделник - отново, съобщи Борисов пред публицисти. Не знам какви са тези хора, които за празниците отиват при околните си, макар ситуацията с ковид, сподели министър председателят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР