Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов: На хората ще им се пътува след карантината, затова пътят трябва да е готов

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и началникът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев инспектира строителството на "Южната дъга " в столицата. Хаджиев се придвижваше с мотор. "Всичко бях виждал, само че военачалник на мотор не съм виждал ", разяснява Борисов по време онлайн включване във Facebook.

"Към днешна дата в бедна България има три автомобила Бугати, Бентлита - 241, Феврарита - 123, Майбах - 54, Макларън - 22, Ламборджини - 87, Мазерати - 311, Ролс Ройс - 84, Хамър - 280, Ягуар - близо 4000, Порше - близо 5000. По този индикатор несъмнено сме първи в Европа. Като споделих в някой бизнес да запазят служащите и за понижат колите, с коесъм ги обидил? ", възмути се министър председателят.

"Използваме времето, с цел да отремонтираме останалите мостове от автомагистралите ", разяснява той по време на инспекцията на строителните действия по АM "Тракия ".

Борисов: Мен като не слушат, лекарите да слушат. Иначе ще дойдат хладилните камиони

Той отбелязва, че строителството е от секторите, които не престават да работят в този миг на изключителни ограничения. Дай Боже след карантината пътят да е подготвен, тъй като доста хора ще пътуват. Обещал съм на софиянци ", акцентира министър-председателят, до момента в който оглеждаше строителството на учасък от "Южната дъга ".

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи, че противоепидемичните ограничения се съблюдават. От думите му стана ясно още, че служащите са от разнообразни райони и също хранят фамилии.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР