Премиерът Бойко Борисов беше лаконичен по отношение на заявката на

...
Премиерът Бойко Борисов беше лаконичен по отношение на заявката на
Коментари Харесай

Борисов за Манолова: Тя за какво ли не се е кандидатирала

Премиерът Бойко Борисов беше сбит във връзка с поръчката на Мая Манолова да се яви и завоюва парламентарните избори.

„ Тя защо ли не се е кандидатирала. Познавам я толкоз добре, че не желая да я разясня. Каква ли не е ставала “, съобщи министър-председателят по време на ревизия на ремонта на остарелия път сред Пловдив и Пазарджик при Малко Конаре.

Борисов поздрави всички българи по случай 24 май – Денят на българската култура.

„ Данък добавена стойност за книгите ще бъде понижено, когато препоръчаните промени за това минат на второ четене в Народното събрание “, посочи министър председателят във връзка настояването за 9% Данък добавена стойност върху книгите.

„ Намаляването на Данък добавена стойност върху книгите ще ги направи по-атрактивни за читателите. По принцип намаляването на този налог усилва рентабилността на съответното произвеждане. Така че в съответния случай това е един от двата разновидността - или да понижат цените на книгите и да ги създадат по-достъпни, или да създадат производството или издателството по-рентабилни “, добави финансовият министър Горанов.

На инспекцията участва и кметът на Пазарджик Тодор Попов, който разяснява проблема с Васил Божков и СМС-ите с Владислав Горанов.

„ Всички сме минали по тази пързалка. Всички сме къпани с такава хладка вода, само че прекалиха... Човек като има високи цели, да си ги гони. Считам, че Влади се оправя извънредно сполучливо, харесваме го, тъй като по този начин би трябвало да се прави. Аз не съм от ГЕРБ, само че е значимо да се каже какво е направила страната за учебните заведения и стадионите. От Българска социалистическа партия си приказват, само че тук стадион, асфалт, саниране, мост, учебни заведения са направени с помощта на ръководещите “, съобщи Попов. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР