Премиерът Бойко Борисов бе разпитан в спецпрокуратурата по делото за

...
Премиерът Бойко Борисов бе разпитан в спецпрокуратурата по делото за
Коментари Харесай

Борисов след разпита: Прокуратурата прави тези събития публични, за да се угоди на Радев

Премиерът Бойко Борисов бе разпитан в спецпрокуратурата по делото за търговия с въздействие, формирано поради връзката сред русенския предприемач Пламен Бобоков и съветника на президента Пламен Узунов.

След разпита Борисов съобщи пред медиите, че " с цел да се угоди на президента Радев, прокуратурата прави тези обществени събития ".

" Това си е тяхна работа, нали той сподели, че имало двоен критерий. Неговият консултант го викали и вие сте знаели, а мен са ме викали и не сте знаели. Така че към този момент всички са удовлетворени ", сподели Борисов. Преди две седмици министър председателят бе на разпит по следствието против хазартния необут Васил Божков, само че тогава медиите не бяха осведомени авансово.

Във вторник Борисов разгласи, че се познава с Пламен Бобоков от повече от 10 години: " Бил е в мои делегации, оказвал съм му подпомагане за бизнес зад граница, по предложение на работодателските организации. Винаги съм смятал, че е честен човек. Многократно съм водил връзка с него. С Атанас Бобоков в никакъв случай. Пак дублирам - всичко е било в областта на това, което законът разрешава да подкрепяме бизнеса зад граница ".

Поводът за разпита на премиера е това, че предходната седмица Бобоков сподели свои чатове с министър-председателя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР