Премиерът Бойко Борисов бе посрещнат на крака и с бурни

...
Премиерът Бойко Борисов бе посрещнат на крака и с бурни
Коментари Харесай

Много сме, силни сме, категорични ГЕРБ

Премиерът Бойко Борисов бе посрещнат на крайници и с бурни овации от сподвижниците си на Националната конференция на ГЕРБ в София Тех Парк. Много сме, мощни сме. ГЕРБ-победа, обявиха членовете на ГЕРБ. Докато тече националната конференция на ръководещите, регионът към зала " Арена Армеец " е блокиран от протестиращите.

Бъдете смели, не се отхвърляйте и не позволявайте гласа ни да бъде заглъхнал през звуците и свирките на тези, които няма да понесат отговорност, настоя кметът на Враца Калин Каменов.

Не би трябвало да разрешаваме страната да върви обратно, настоя Каменов и подсети какво е заварил първоначално като кмет на Враца. Не би трябвало да позволяваме да се обръща колата, с цел да търсим пътища. Пътища има, които сме построили със познания, престиж и за това ви приканвам да бъдете смели и единни, прикани Калин Каменов.

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов настоя, че изборите би трябвало да бъдат извоювани от десницата, тъй като точно десницата осигурила европейското бъдеще на България. Десницата е гаранция за демократичните промени и най-старата демократична групировка споделя, че изборите, които идват ще бъдат извоювани от десницата. Има ли гаранция, че служебното държавно управление ще продължи в границите на конституционния период. Нека да бъдат извършени избори и аз съм уверен, че ще бъдат извоювани от десницата, означи Христов.

" Гледайки Отечествения фронт няма отговор на въпроса - какви обединения ще има, в случай че завоюват изборите, кой ще бъде министърът на финансите и по какъв метод ще бъде решен въпроса с ковид. Нека бъдем мобилизирани, да спечелим изборите и да заведем България там, където и е мястото ", настоя Румен Христов.

Единствената партия, която може да обезпечи заслужен живот за нашата страна и нашите деца е партия ГЕРБ, а не други претенденти за властта, съобщи от своя страна кметът на Дулово.

Евродепутатът Андрей Новаков съобщи, че съперниците на партията отхвърлят да одобряват, че има човек, без да бъде внук или деятел на тежката номенклатура от предишното. Всеки път сме се изправяли по-добри и мощни, в сравнение с сме били, безапелационен бе Новаков и увери, че всяка община е витрина за положително ръководство. Това било втората причина, заради която трябвало кметовете на ГЕРБ да се гордеят със себе си.

Ние управляваме по този начин, че да бъде елементарно на идващите, тъй като те не трябва да заплащат нашите задължения и да гаси пожарите. Така се прави - това е разликата сред държавниците и фейсбук политици. Време е да си вдигнем главата, а не юмрука. България не е тресавище, а райска градина, отсече на висок звук Новаков.

Нашата отговорност е да намерим общ език с протестиращите, да протегнем ръка и дружно да създадем идната крачка. Докато другите ги карат да разрушават, ние ще съграждаме, даде да се разбере Андрей Новаков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР