Премиерът Бойко Борисов бе отличен със Златен плакет – Европейска

...
Премиерът Бойко Борисов бе отличен със Златен плакет – Европейска
Коментари Харесай

Бойко Борисов е европейска личност на годината

Премиерът Бойко Борисов бе отличен със „ Златен плакет – Европейска персона на годината “. Отличието се дава от Агенцията за избор и показване на ръководители от Босна и Херцеговина, Централна и Югоизточна Европа. Призът е за персоналното му ангажиране за икономическото съдействие в района.

“Благодаря за положителните думи. Политиците имаме такива упоритости имаме вложенията да са обезпечени. Магистралите, жп линиите, пристанищата, цифрова инфраструктура и етническата приемливост. Това са петте условия за сполучлив бизнес и най-важните цели за Балканите ", съобщи Борисов от Сараево.

И акцентира, че у нас налозите са ниски, съблюдаваме валутен ръб и влагаме в образованието и цифровата инфраструктура. И напомни, че дружно с еврокомисарката Мария Габриел работим за по-ниски цени на роуминга на Балканите.

Запозна ги и със срещата в Солун и инфраструктурните планове сред България, Гърция, Румъния и Сърбия. " Имаме голяма визия, а политическите елити би трябвало да мислят единствено за мира и етническата приемливост ", акцентира Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР