Премиерът Борисов свиква Съвета по сигурносттаПремиерът Бойко Борисов свиква днес

...
Премиерът Борисов свиква Съвета по сигурносттаПремиерът Бойко Борисов свиква днес
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на “Труд” в петък, 30 март 2018

Премиерът Борисов привиква Съвета по сигурността

 05-01-goliama

Премиерът Бойко Борисов привиква през днешния ден Съветът по сигурността към Министерския съвет. На съвещанието ще бъде разискван казусът “Скрипал ” и ще бъде изслушан посланикът на страната ни в Руската федерация Бойко Коцев, оповестиха от държавната пресслужба.

SOS бутон инсталират в колите от на следващия ден

 0203_2_233766

Производителите на всички леки и лекотоварни коли, които се продават в Европейския съюз, от събота – 31 март, са задължени да вграждат фабрично SOS бутон за електронната система еCall. При злополука тя се свързва непосредствено с телефон 112 и подава точни координати до избавителните екипи.
Системата е безвъзмездна и се вкарва с решение на Европейската комисия и съгласно прогнозите на специалисти ще избави към 2500 живота годишно в страните от Европейски Съюз.

Енергийната комисия гласоподава промени в закона
Сделка с ЧЕЗ – единствено след утвърждение от страната


 04-1

Всеки, който желае да придобие над 20% от акциите на енергоразпределително сдружение в страната, първо ще би трябвало да получи позволение Комисията за енергийно и водно контролиране, т.е. от страната.
Като за задачата ще би трябвало да потвърди, че е в положение да ръководи този бизнес, че не заплашва националната сигурност или ползите на потребителите.

С лъжлива дарителска акция
„ зелените “ и WWF събират пари


 кампамия за Пирин

“Зелените ” измислиха нова скица, посредством която да точат пари от наивни интернет консуматори, като сами признават, че употребяват част от средствата за образуване на митинги.
В онлайн акция на WWF, която е част от обединението, организираща митингите сякаш в отбрана на Пирин – “За да остане природа в България ”, хората се приканват да подаряват месечно сред 10 и 20 лева за “опазването ” на парка.

Длъжникът е зодия Лъв и до 30 години

 пари, заеми

Нередовният дебитор в България най-често е мъж до 30 години, живее в София, Пловдив или Варна и към този момент работи на трудов контракт, само че не може да направи сметка за какви разноски са задоволителни приходите му. Длъжникът най-често е от зодиите Лъв и Стрелец, сочат данните на Асоциацията на колекторските организации в България (АКАБ).

Половината свят не харесва Русия на Путин

 владимир чуков

Интервю с професор Владимир Чуков

Няма Охридска, има Българска архиепископия!

 11-01-kuti

Василий II – Българоубиец дава самостоятелност на българската черква, само че я намалява в сан – разбор на проф. Божидар Димитров

На фронта на студената война – нищо ново

 10_1

Откога датира оповестяването на посланик за „ личност нон грата “ – коментар на Борислав Цеков

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР