Премиерът Борисов се метна на джипа си и тръгна към

...
Премиерът Борисов се метна на джипа си и тръгна към
Коментари Харесай

Бойко Борисов пътува с министъра на образованието и го изпитва


Премиерът Борисов се метна на джипа си и потегли към Сливенска област. Това разбираме от клипче онлайн, качено в персоналния профил на министър-председателя във Фейсбук. Докато върти кормилото, министър председателят разяснява това, което вижда по пътя и... изпитва министъра на образованието Красимир Вълчев, който пътува с него.

Вълчев изяснява обстойно какво се възнамерява за учебните заведения в Сливенска област. От живата връзка излиза наяве, че ще посетят професионалната гимназия по селско стопанство в Нова Загора.

Докато Вълчев обясняваше какво ще се направи в района, Борисов го репликира: „ Значи бъдещото време го остави за Българска социалистическа партия. Те приказват в бъдеще време “!

Целта на премиера в действителност е да ревизира ремонта на остарелия път София - Бургас, по-точно 23-километровата права на пътя, който води от Нова Загора до морето.

"Този път не е ремонтиран от 20 години. Най-много произшествия ставаха тук. Целият този път до Сливен се ремонтира, с цел да може да го употребяват хората ", сподели министър председателят в негов жанр.

ВИДЕО:

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2450039568557432/
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР